Palveluhinnasto

tarjoukset

Lokakuun tutustumistarjouksena Jennalle brasilialainen sokerointi 50€ (norm. 60€)!

DERMALOGICA kasvohoidot

Face Mapping - ihoanalyysi 0 €
Kosmetologin tekemä ihoanalyysi, jonka jälkeen tiedät ihosi sen hetkisen kunnon ja osaat hoitaa sitä oikeanlaisilla tuotteilla.
15 min
Skin Bar - ihonhoitoneuvonta 25 €
Neuvomme sinua ihosi oikeanlaisessa hoidossa, sekä autamme löytämään sopivat kotihoitotuotteet. Ihonhoitoneuvonnan hinta hyvitetään mahdollisesta tuoteostosta palvelun yhteydessä.
Pro Skin 30 kasvohoito 50 €
Ihollesi räätälöity 30 minuutin kasvohoito Dermalogica tuotteilla.
Pro Skin 60 kasvohoito 79 €
Ihollesi räätälöity 60 minuutin kasvohoito Dermalogica tuotteilla.
Hoidon sisältö: alkupuhdistus, Face mapping-ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio ja tehoaineet.
Lisätietoja hoidoista
Kaikissa Pro Skin-hoidoissa käytämme Dermalogican tuotteita.

Hoitoihin voit yhdistää lisäpalveluna:
Ultraäänipuhdistuksen +18€
Koneellisen lymfahoidon +30€
LED valohoidon +30€

BiON Aknehoidot

Blemish Balance - syväpuhdistus 75€
Kokonaisvaltainen syväpuhdistava hoito voimakkaasti epäpuhtaalle tai akneen taipuvaiselle iholle. Sopii hyvin aloitetun aknen hoidon tueksi.
Huomiothan, ettei hoitoa suositella, jos käytössäsi on sisäinen akne lääkitys, kuten Roacuttan tai antibiootit.
Hoito sisältää: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus (ei tulehtuneelle iholle), savinaamio, tehohoitotuotteet
AHA Advanced peel - happohoito 85€
Akneihon happohoito maito- tai glygolihapolla.
Aknen hoidon konsultaatio ja BiON aloituspakkaus 65€
Konsultaatio sisältää ihon kunnon kartoituksen ja tarkan ihoanalyysin, ihonhoito-ohjeet sekä ihosi kunnon mukaan valitun tehokkaan BiON – aknen hoidon aloituspakkauksen. Hoitopakkauksen tuotteet riittävät noin 1-2 kuukautta.

Hydrafacialtm

Hydrafacial™ Signature (Hydration) 104€
Kaikille ihotyypeille sopiva ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita.
Hydrafacial™ Signature deep (Deep Clean) 134€
Syväpuhdistava kasvohoito, joka vähentää ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Iho kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja kosteutetaan. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.
Hydrafacial™ Clarifying 164€
Tehokkaampi syväpuhdistava hoito epäpuhtaalle iholle, joka minimoi talineritystä ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. Clarifying hoito sisältää kuorinnan, voimakkaamman Glysal happokuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen liasta, talista ja epäpuhtauksista, tasapainottavan LED valohoidon, sekä tehoaineiden syötön.
Hydrafacial™ Age Refinement (Anti-Age) 159€
Ikääntymisen merkkejä korjaava hoito. Hoidon aikana iho kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään, ihoon syötetään tehoaineita ja ikääntymisen merkkejä korjataan Dermabuilder™ peptidiampullin avulla. Hoidon aikana tehdään aina myös tehokas GlySal™ happokuorinta.
Hydrafacial™ Radiance 159€
Kirkastava ja pigmenttimuutoksia korjaava hoito, jossa tehdään kuorinnan, happokuorinnan, ihonpuhdistuksen ja tehoaineiden syötön lisäksi tehostettu täsmähoito niille alueille, joissa iholla on pigmenttimuutoksia, melasmaa, arpien tai auringon aiheuttamaa värimuutosta. Sisältää lisäksi erikoishoitoampullin.
Hydrafacial™ Platinum 230€
Kaiken kattava hoitokokonaisuus, jossa sisältää kaikki Hydrafacialin hoitovaiheet; lymfahoito, alkupuhdistus, kuorinta, Glysal happokuorinta, ihohuokosten tyhjennys, LED valohoito, tehoampullit ja kosteutus.
Hydrafacial™ Spa 139€
Hemmottelevampi Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava spa-hoito. Hoito kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita. Spa hoitoon on lisätty hemmotteleva niska-hartiahieronta, sekä erikoisnaamio kasvoille.
Hydrafacial™ Body 125€
Selän ihon kuorinta, puhdistus ja tehoaineiden syöttö.
Lisätietoja hoidosta
Hydrafacial™ on markkinoiden edistyksellisin patentoitu ihonpuhdistusteknologia. Hoidossa yhdistyy kolme vaihetta: kuorinta, ihohuokosten tyhjennys epäpuhtauksista, talista ja liasta, sekä ihoa kosteuttavien tehoaineiden imeytys. Hoito sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Ainoastaan todella herkkä ja atooppinen iho voi olla este hoidolle.

Tehosta mitä tahansa Hydrafacial hoitoa
LED valohoidolla +30€ ja/tai koneellisella lymfahoidolla +30€.

Phformula pinnoitushoidot

Innovatiiviset hapoilla tehtävät ihon pinnoitushoidot perustuvat ihoa uudelleen rakentavaan lääketieteen teknologiaan. Kontrolloidut ja kemialliset pinnoitukset stimuloivat sekä kiihdyttävät aktiivisten solujen uusiutumista ihon eri kerroksissa, aloittaen ihon korjaantumisprosessin ja uuden ihon jälleenrakennuksen ilman traumaa ja ärsytystä.

S.P Complex 30 €
Kevyt ihon kuorinta tai herkkyystesti ennen pinnoitushoitoja. Kesto 30 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti eli kuorinta, kosteutus.

V.I.T.A C pinnoitushoito 50 €
Kuivan ja elottoman ihon hoito. Voimakkaasti C-vitamiinia sisältävä hoitokokonaisuus kirkastaa, parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii myös raskaana oleville. Kesto 45 min.

Sis. alkupuhdistuksen, herkkyystestin ja kuorinnan, C-vitamiini tiivisteen ja kosteutuksen

A.G.E pinnoitushoito 80 €
Ikääntyvän ihon hoito, joka uudistaa ja elvyttää ihon toimintoja. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, silottaa pinnallisia ja syviä juonteita ja ryppyjä sekä hoitaa pigmenttimuutoksia. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

M.E.L.A pinnoitushoito 85 €
Pigmentoituneen ja aikuisen ihon hoito. Savipohjainen ja antioksidanttinen hoito ehkäisee tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä, kirkastaa, estää ihon veltostumista ja hiusverisuonten laajentumista. Kesto 75 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

A.C pinnoitushoito 80 €
Rasvaisen, epäpuhtaan ja akne ihon hoito. Voimakkaasti kuoriva hoito, jonka hitaasti imeytyvät aktiiviaineet vähentävät ja ehkäisevät mikrobien kasvua sekä tulehdusta. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

C.R pinnoitushoito 80 €
Herkän, punoittelevan, rosacean ja couperosa ihon hoito, joka edistää bakteerikannan tasapainottumista, vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä. Hoidon aktiiviaineet kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

365 pinnoitushoito 70€
Kevyempi hapoilla tehtävä pinnoitushoito, joka sopii hyvin myös kesäaikaan. Uudistaa ihoa ja korjaa ihon häiriötiloja. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, pinnoitus, erikoisnaamio, hoitovoiteet

Dermapen4 mikroneulaus

Mikroneulauksella eli kollageeni -induktioterapialla (CIT-hoito) voidaan tehokkaasti kiinteyttää veltostunutta ihoa ja silottaa juonteita, hoitaa erilaisia arpia, hillitä talintuotantoa ja pienentää ihohuokosia, vaalentaa hyperpigmentaatiota, tasoittaa ihon sävyä ja parantaa pintaverenkiertoa, sekä hoitaa couperosaa. Se on elvyttävä ja ihoa uudistava hoito, jonka avulla lisätään luonnollisella tavalla ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Varsinaiset hoidon tulokset näkyvät ihon uusiutuessa noin 4-6 viikon päästä hoidosta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoitoa suositellaan aina 3-5 kerran sarjahoitona.

Kasvot 160€
Kasvot ja kaula 170€
Kasvot, kaula ja decolte 180€
Hoidon yhteydessä UBER peel – kemiallinen kuorinta 40€
Lisätietoja hoidosta
Hoidon aikana iho käsitellään Dermapen4 – mikroneulauslaitteella, joka neulaa ihoon tasaisesti ja tarkasti tuhansia pieniä mikrokanavia tehden hoidon hellävaraisesti ja kivuttomammin. Neulaus käynnistää ihossa luonnollisen korjausprosessin eli iho alkaa tuottaa moninkertaisesti kollageenia ja elastiinia. Kanavien kautta imeytetään ihon syvempiin kerroksiin ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa ja antioksidantteja.

BION sIGNATURE EXPERT ERIKOISHOIDOTtm

Tehokkaat hoitokokonaisuudet ovat täynnä tarkoin valittuja luonnollisia aktiiviaineita korkeissa ja tutkitusti tehokkaissa pitoisuuksissa. Koska hoitojen aktiiviaineet pystyvät imeytymään syvälle ihoon ja toimimaan harmoniassa ihon biokemian kanssa, hoidoilla voidaan saavuttaa nopeita tuloksia ja pysyviä muutoksia ihon terveydessä.

Hydra Glow- nesteyttävä hoito 75€
Voimakkaasti nesteyttävä hoito kuivalle ja pintakuivalle iholle.
Kesto 60 min.
C-Brighten & Antioxidant - kirkastava hoito 75€
Kirkastava erikoishoito tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua, sekä boostaa kollageenin tuotantoa.
Calming comfort - rauhoittava hoito 75€
Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito, kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus – ja atopia sekä couperoottisuus.
Lift Essence- liftaava hoito 75€
Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito ikääntyvälle iholle, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta.
Enzyme bliss - Entsyymikuorinta 75€
Entsyymikuorinta auttaa palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta.
Sopii kaikille ihotyypeille tehokkaana kuorintahoitona ympäri vuoden.

Medik8 peeling hoidot eli happohoidot

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita ja tuloksellisia hoitoja, jotka sopivat täydellisesti ikääntyvälle iholle, epäpuhtaalle iholle ja ihon tulehduksiin, epätasaiselle iholle (arvet, syvät rypyt, laajentuneet ihohuokoset) sekä pigmenttihäiriöiden hoitoon.

Universal peel-kaikille ihotyypeille 80€
Kevyt happokuorinta kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin ensimmäiseksi happohoidoksi tai ylläpitohoidoksi muiden hoitojen väliin.
Sensitive peel-herkälle iholle 80€
UUTUUS hoito, jolla pystytään nyt hoitamaan kemiallisilla kuorinnoilla myös herkkää ja punoittavaa ihoa, mikä ei aiemmilla hapotuksilla ole ollut mahdollista! Erittäin hellävarainen pinnallinen ihoa uudistava kuorinta, joka kirkastaa ja parantaa ihon rakennetta ja kuntoa.
Clarity peel – epäpuhtaalle iholle 89€
Voimakkaasti puhdistava, tukkeumia avaava ja solujen uusiutumista normalisoiva hoito epäpuhtaalle iholle.
REWIND peel – ikääntyvälle iholle 89€
Ryppyjä ja juonteita tasoittava, ikääntymisen merkkejä korjaava hoito.
EVEN peel – kirkastava 89€
Hyperpigmentaatiota vaalentava, ihon väriä tasoittava ja kirkastava hoito.
EYE REVEAL peel – silmänympärysiholle 49€
Tasoittaa silmänympärysihon pieniä juonteita, stimuloi kollageenin tuotantoa, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä rakennetta.
Lisäpalveluna toiseen Medik8 peeling hoitoon +30€
Lisätietoja hoidosta
Parhaan tuloksen saat 3-6 kerran sarjahoidolla. Huomioithan, että auringonottoa on vältettävä hoidon jälkeen, joten ennen lomamatkaa tai aurinkoisimpaan vuodenaikaan hoitoja ei suositella. Hoitojen kesto 45 min.

Huomiothan, että ennen ensimmäistä Medik8 peeling-hoitoa suosittelemme varaamaan ajan patch-testiin eli ihotestiin viimeistään 48h ennen hoitopäivää. Näin voimme valita sinulle sopivimman hoidon ja taata parhaan hoitotuloksen ilman yllättäviä reaktioita.

Ripsienpidennykset

Volyymiripset 120€
Useita ohuempia volyymikuituja asennetaan viuhkassa yhteen luonnolliseen ripseen. Volyymin määrää voi säädellä viuhkan tuuheuden mukaan. Volyymitekniikalla saat joko todella luonnolliset tai näyttävät ripset. Kesto 2,5 h.
Klassiset ripset 100€
Yksi klassinen kuitu asennetaan yhteen luonnolliseen ripseen. Kesto 2 h.
Megavolyymiripset 160€
Megavolyymeissä käytetään ohuempia ripsikuituja, minkä ansiosta yhteen luonnon ripseen voidaan asentaa jopa 8-15 kuitua viuhkana. Lopputuloksena todella tuuheat ja näyttävät ripsipidennykset. Kesto 3,5-4 h.
Normaali huolto 60 €
Huoltoväli 3-4 viikkoa. Kesto 75 min.
Iso huolto 70€
Huoltoväli 4-5 viikkoa. Kesto 90 min.
Megavolyymihuolto 85€
Kesto 2 h.
Pikafiksaus 30€
Kesto 30 min.
Ripsien poisto 20€
Kesto 30 min.

Kestovärjäykset

Kulmien muotoilu ja värjäys 25€
Kulmien muotoilu 18€
Ripsien värjäys 18€
Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu 35€

Yumi brows-kulmien laminointi 55 €

Värjäyksien kestot 30 min.

YUMI lashes – ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella omat luonnonripset taivutetaan kaarevammiksi, jolloin niistä saadaan näyttävämmät ja pidemmän näköiset. Taivutus kestää ripsissä niiden uusiutumisajan eli noin 8-12 viikkoa.

Ripsien kestotaivutus 70 €
Ripsien kestotaivutus + värjäys 80 €

YUMI brows – kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla voidaan muotoilla kulmia hellävaraisesti ja ohjailla niitä käsittelyllä haluttuun muotoon. Lopputuloksena on tuuheamman ja paksumman näköiset, kauniin luonnolliset kulmat. Kulmat käsitellään samoilla aineilla kuin ripsien kestotaivutuksessa eli kemiallisesti karvaa käsittelemällä ne saadaan asettumaan haluttuun muotoon.

Laminointi kestää kulmissa noin 4-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittelyn voi halutessaan uusia.

Yumi brows- kulmien laminointi 55€

Käsittely sisältää kulmien laminoinnin, värjäyksen sekä muotoilun.

Sokeroinnit

Sokeroimalla ihokarvat poistetaan hellävaraisesti luonnollisella sokerimassalla. Sokerointi vähentää säännöllisesti tehtynä karvan kasvua ja muuttaa niiden laatua hennommaksi. Menetelmä kuorii samalla ihoa jättäen sen karvattomaksi ja silkin sileäksi. Sokeroinnissa suosittelemme karvan pituudeksi yli 3mm.

Sääret (30 min) 35€
Reidet (40 min) 40€
Koko jalat (60 min) 60€
Käsivarret (30 min) 30€
Kainalot (15 min) 25€
Bikiniraja (30 min) 35€
Bikini String (30min) 45€
Brassi (45 min) 60€
Kasvot (15 min) 15€

Kolmen alueen sokerointipaketit -10%!

Peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muussa tapauksessa veloitamme 50 % palvelun hinnasta.

Brändejä

Ohessa esimerkkejä brändeistä, joiden hoitoja ja tuotteita kuuluu valikoimiimme.