Palveluhinnasto

DERMALOGICA kasvohoidot

Face Mapping - ihoanalyysi 0 €
Skin Bar - ihonhoitoneuvonta 25 €
Neuvomme sinua ihosi oikeanlaisessa hoidossa, sekä autamme löytämään sopivat kotihoitotuotteet. Ihonhoitoneuvonnan hinta hyvitetään mahdollisesta tuoteostosta palvelun yhteydessä.
Pro Skin 30 kasvohoito 50 €
Ihollesi räätälöity 30 minuutin kasvohoito Dermalogica tuotteilla.
Pro Skin 60 kasvohoito 79 €
Ihollesi räätälöity 60 minuutin kasvohoito Dermalogica tuotteilla.
Hoidon sisältö: alkupuhdistus, Face mapping-ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio ja tehoaineet.
Lisätietoja hoidoista

Hydrafacialtm

Hydrafacial™ Clean&hydrate (Hydration) 97€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita.
Hydrafacial™ Deep Clean 129€
Syväpuhdistava kasvohoito, joka vähentää ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Iho kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja kosteutetaan. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.
Hydrafacial™ Anti-Age 149€
Ikääntymisen merkkejä korjaava hoito. Hoidon aikana iho kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään, ihoon syötetään tehoaineita ja ikääntymisen merkkejä korjataan Dermabuilder™ peptidiampullin avulla. Hoidon aikana tehdään aina myös GlySal™ happokuorinta.
Hydrafacial™ Spa 129€
Hemmottelevampi Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava spa-hoito. Hoito kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita. Spa hoitoon on lisätty hemmotteleva niska-hartiahieronta, sekä erikoisnaamio kasvoille.
Hydrafacial™ Body 119€
Selän ihon kuorinta, puhdistus ja tehoaineiden syöttö.
Lisätietoja hoidosta
Hydrafacial™ on markkinoiden edistyksellisin patentoitu ihonpuhdistusteknologia. Hoidossa yhdistyy kolme vaihetta: kuorinta, ihohuokosten tyhjennys epäpuhtauksista, talista ja liasta, sekä ihoa kosteuttavien tehoaineiden imeytys. Hoito sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Ainoastaan todella herkkä ja atooppinen iho voi olla este hoidolle.

Phformula pinnoitushoidot

Innovatiiviset hapoilla tehtävät ihon pinnoitushoidot perustuvat ihoa uudelleen rakentavaan lääketieteen teknologiaan. Kontrolloidut ja kemialliset pinnoitukset stimuloivat sekä kiihdyttävät aktiivisten solujen uusiutumista ihon eri kerroksissa, aloittaen ihon korjaantumisprosessin ja uuden ihon jälleenrakennuksen ilman traumaa ja ärsytystä.

S.P Complex 30 €
Kevyt ihon kuorinta tai herkkyystesti ennen pinnoitushoitoja. Kesto 30 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti eli kuorinta, kosteutus.

V.I.T.A C pinnoitushoito 50 €
Kuivan ja elottoman ihon hoito. Voimakkaasti C-vitamiinia sisältävä hoitokokonaisuus kirkastaa, parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii myös raskaana oleville. Kesto 45 min.

Sis. alkupuhdistuksen, herkkyystestin ja kuorinnan, C-vitamiini tiivisteen ja kosteutuksen

A.G.E pinnoitushoito 80 €
Ikääntyvän ihon hoito, joka uudistaa ja elvyttää ihon toimintoja. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, silottaa pinnallisia ja syviä juonteita ja ryppyjä sekä hoitaa pigmenttimuutoksia. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

M.E.L.A pinnoitushoito 85 €
Pigmentoituneen ja aikuisen ihon hoito. Savipohjainen ja antioksidanttinen hoito ehkäisee tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä, kirkastaa, estää ihon veltostumista ja hiusverisuonten laajentumista. Kesto 75 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

A.C pinnoitushoito 80 €
Rasvaisen, epäpuhtaan ja akne ihon hoito. Voimakkaasti kuoriva hoito, jonka hitaasti imeytyvät aktiiviaineet vähentävät ja ehkäisevät mikrobien kasvua sekä tulehdusta. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

C.R pinnoitushoito 80 €
Herkän, punoittelevan, rosacean ja couperosa ihon hoito, joka edistää bakteerikannan tasapainottumista, vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä. Hoidon aktiiviaineet kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

365 pinnoitushoito 70€
Kevyempi hapoilla tehtävä pinnoitushoito, joka sopii hyvin myös kesäaikaan. Uudistaa ihoa ja korjaa ihon häiriötiloja. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, pinnoitus, erikoisnaamio, hoitovoiteet

Lisätietoja hoidoista
Pinnoitushoidoilla voidaan hoitaa kaikkia ihon häiriötiloja, ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea, kroonista punoitusta sekä couperosaa. Jokaiselle ihotyypille ja iho-ongelmaan löytyy sopiva pinnoitushoitonsa.

Dermapen4 mikroneulaus

Mikroneulauksella eli kollageeni -induktioterapialla (CIT-hoito) voidaan tehokkaasti kiinteyttää veltostunutta ihoa ja silottaa juonteita, hoitaa erilaisia arpia, hillitä talintuotantoa ja pienentää ihohuokosia, vaalentaa hyperpigmentaatiota, tasoittaa ihon sävyä ja parantaa pintaverenkiertoa, sekä hoitaa couperosaa. Se on elvyttävä ja ihoa uudistava hoito, jonka avulla lisätään luonnollisella tavalla ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Varsinaiset hoidon tulokset näkyvät ihon uusiutuessa noin 4-6 viikon päästä hoidosta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoitoa suositellaan aina 3-5 kerran sarjahoitona.

Kasvot 160€
Kasvot ja kaula 170€
Kasvot, kaula ja decolte 180€
Hoidon yhteydessä UBER peel – kemiallinen kuorinta 40€
Lisätietoja hoidosta
Hoidon aikana iho käsitellään Dermapen4 – mikroneulauslaitteella, joka neulaa ihoon tasaisesti ja tarkasti tuhansia pieniä mikrokanavia tehden hoidon hellävaraisesti ja kivuttomammin. Neulaus käynnistää ihossa luonnollisen korjausprosessin eli iho alkaa tuottaa moninkertaisesti kollageenia ja elastiinia. Kanavien kautta imeytetään ihon syvempiin kerroksiin ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa ja antioksidantteja.

kemialliset kuorinnat eli happohoidot

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita ja tuloksellisia hoitoja, jotka sopivat täydellisesti ikääntyvälle iholle, epäpuhtaalle iholle ja ihon tulehduksiin, epätasaiselle iholle (arvet, syvät rypyt, laajentuneet ihohuokoset) sekä pigmenttihäiriöiden hoitoon.

Kevyt 80€
Keskisyvä 85€
Syvä 90€
Lisätietoja hoidosta
Parhaan tuloksen saat 3-6 kerran sarjahoidolla. Huomioithan, että auringonottoa on vältettävä hoidon jälkeen, joten ennen lomamatkaa tai aurinkoisimpaan vuodenaikaan hoitoja ei suositella. Hoitojen kesto 45 min.

Ripsienpidennykset

Klassiset ripset 100€
Yksi klassinen kuitu asennetaan yhteen luonnolliseen ripseen. Kesto 2 h.
Volyymiripset 120€
Useita ohuempia volyymikuituja asennetaan viuhkassa yhteen luonnolliseen ripseen. Volyymin määrää voi säädellä viuhkan tuuheuden mukaan. Volyymitekniikalla saat joko todella luonnolliset tai näyttävät ripset. Kesto 2,5 h.
Megavolyymiripset 160€
Megavolyymeissä käytetään ohuempia ripsikuituja, minkä ansiosta yhteen luonnon ripseen voidaan asentaa jopa 8-15 kuitua viuhkana. Lopputuloksena todella tuuheat ja näyttävät ripsipidennykset. Kesto 3,5-4 h.
Normaali huolto 60 €
Huoltoväli 3-4 viikkoa. Kesto 75 min.
Iso huolto 70€
Huoltoväli 4-5 viikkoa. Kesto 90 min.
Megavolyymihuolto 85€
Kesto 2 h.
Pikafiksaus 30€
Kesto 30 min.
Ripsien poisto 20€
Kesto 30 min.

Kestovärjäykset

Kulmien muotoilu ja värjäys 25€
Kulmien muotoilu 20€
Ripsien värjäys 15€
Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu 30€

Yumi brows-kulmien laminointi 55 €

Värjäyksien kestot 30 min.

YUMI lashes – ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella omat luonnonripset taivutetaan kaarevammiksi, jolloin niistä saadaan näyttävämmät ja pidemmän näköiset. Taivutus kestää ripsissä niiden uusiutumisajan eli noin 8-12 viikkoa.

Ripsien kestotaivutus 70 €
Ripsien kestotaivutus + värjäys 80 €

Sokeroinnit

Sokeroimalla ihokarvat poistetaan hellävaraisesti luonnollisella sokerimassalla. Sokerointi vähentää säännöllisesti tehtynä karvan kasvua ja muuttaa niiden laatua hennommaksi. Menetelmä kuorii samalla ihoa jättäen sen karvattomaksi ja silkin sileäksi. Sokerointi vaatii karvan pituudeksi yli 3mm. Käytämme sokeroinnissa Alexandrian sokereita.

Sääret (30 min) 35€
Reidet (40 min) 40€
Koko jalat (60 min) 60€
Käsivarret (30 min) 30€
Kainalot (15 min) 22€
Bikiniraja (30 min) 35€
Brassi (45 min) 60€
Kasvot (15 min) 15€
Peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muussa tapauksessa veloitamme 50 % palvelun hinnasta.

Brändejä

Ohessa esimerkkejä brändeistä, joiden hoitoja ja tuotteita kuuluu valikoimiimme.

Yhteydenottolomake

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olen sinuun yhteyksissä!

10 + 9 =

Pro Skin & Beauty

Kauppakatu 15
33210 Tampere

Avoinna

MA–PE 10–18
la sopimuksen mukaan

Puhelin

040 190 7089

Sähköposti

Meille pääset helposti kaikilla keskustaan kulkevilla busseilla, sekä omalla autolla.
Aivan liikkeemme edestä löydät maksullisia kahden tunnin parkkipaikkoja.

Pro Skin & Beauty