Palveluhinnasto

Onko sopivan kasvohoidon valitseminen hankalaa? Suosittelemme varaamaan nettiajanvarauksestamme 90 minuutin kasvohoitoajan. Ajassa teemme sinulle kattavan ihoanalyysin, keskustelemme eri hoitovaihtoehdoista ja toteutamme ihollesi sopivimman kasvohoidon. Jätä sopivan hoidon valitseminen ihonhoidon ammattilaiselle!

DERMALOGICA kasvohoidot

Face Mapping - ihoanalyysi 0 €
Kosmetologin tekemä ihoanalyysi, jonka jälkeen tiedät ihosi sen hetkisen kunnon ja osaat hoitaa sitä oikeanlaisilla tuotteilla.
15 min
Skin Bar - ihonhoitoneuvonta 25 €
Neuvomme sinua ihosi oikeanlaisessa hoidossa, sekä autamme löytämään sopivat kotihoitotuotteet. Neuvonta sisältää kattavan ihoanalyysin, ihonhoidon opastuksen sekä kotihoitosuositukset.
Ihonhoitoneuvonnan hinta hyvitetään mahdollisesta tuoteostosta palvelun yhteydessä.

30-45min

Pro Skin 30 kasvohoito 50 €
Ihollesi räätälöity 30 minuutin kasvohoito.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, tehoaineet ja hoitovoiteet.
Pro Skin 60 kasvohoito 79 €
Ihollesi räätälöity 60 minuutin kasvohoito.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kattavan Face mapping-ihoanalyysin, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja tehoaineet.
Lisätietoja hoidoista
Kaikkiin Pro Skin hoitoihin voidaan yhdistää lisäpalveluna:

Ultraäänipuhdistus +15€
Koneellinen lymfahoito +30€
LED valohoito +30€

Dermapen4 mikroneulaus

Mikroneulaus on elvyttävä ja ihoa uudistava hoito, jonka avulla lisätään luonnollisella tavalla ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Mikroneulauksella voidaan tehokkaasti kiinteyttää ihoa ja silottaa juonteita, hoitaa arpia, hillitä talintuotantoa ja pienentää ihohuokosia, vaalentaa hyperpigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyä

Kasvot 179€
Kasvot ja kaula 189€
Kasvot. kaula ja decolte 199€
Hoidon yhteydessä UBER peel - kemiallinen kuorinta 40€
ÜBER Pro uudistaa ihon uloimman kerroksen, vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihoa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä hoitaa aknea ja epäpuhtauksia. Kemiallinen kuorinta voidaan tehdä koko kasvoille tai paikallisesti yksittäisille alueille.
Lisätietoja hoidosta
Hoidon aikana iho käsitellään Dermapen4 – mikroneulauslaitteella, joka neulaa ihoon tasaisesti ja tarkasti tuhansia pieniä mikrokanavia tehden hoidon hellävaraisesti ja kivuttomammin. Neulaus käynnistää ihossa luonnollisen korjausprosessin eli iho alkaa tuottaa moninkertaisesti kollageenia ja elastiinia. Kanavien kautta imeytetään ihon syvempiin kerroksiin ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita.
Sarjahoidoissa ensimmäisen hoidon jälkeiset hoidot -10%!

Hydrafacialtm

Hydrafacial™ Signature (Hydration) 104€
Kaikille ihotyypeille sopiva ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita.
Hydrafacial™ Signature deep (Deep Clean) 134€
Syväpuhdistava kasvohoito, joka vähentää ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Iho kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja kosteutetaan. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.
Hydrafacial™ Clarifying 164€
Tehokkaampi syväpuhdistava hoito epäpuhtaalle iholle, joka minimoi talineritystä ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. Clarifying hoito sisältää kuorinnan, voimakkaamman Glysal happokuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen liasta, talista ja epäpuhtauksista, tasapainottavan LED valohoidon, sekä tehoaineiden syötön.
Hydrafacial™ Age Refinement (Anti-Age) 169€
Ikääntymisen merkkejä korjaava hoito. Hoidon aikana iho kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään, ihoon syötetään tehoaineita ja ikääntymisen merkkejä korjataan Dermabuilder™ peptidiampullin avulla. Hoidon aikana tehdään aina myös tehokas GlySal™ happokuorinta.
Hydrafacial™ Radiance 169€
Kirkastava ja pigmenttimuutoksia korjaava hoito, jossa tehdään kuorinnan, happokuorinnan, ihonpuhdistuksen ja tehoaineiden syötön lisäksi tehostettu täsmähoito niille alueille, joissa iholla on pigmenttimuutoksia, melasmaa, arpien tai auringon aiheuttamaa värimuutosta. Sisältää lisäksi erikoishoitoampullin.
Hydrafacial™ Platinum 230€
Kaiken kattava hoitokokonaisuus, jossa sisältää kaikki Hydrafacialin hoitovaiheet; lymfahoito, alkupuhdistus, kuorinta, Glysal happokuorinta, ihohuokosten tyhjennys, LED valohoito, tehoampullit ja kosteutus.
Hydrafacial™ Spa 159€
Hemmottelevampi Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava spa-hoito, johon on yhdistetty iS Clinical-tuotteiden tehoa. Hoito kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita. Spa hoitoon on lisätty hemmotteleva kasvohieronta, sekä iS Clinical-erikoisnaamio.
Hydrafacial™ Body 129€
Yläselän ihon kuorinta, puhdistus ja tehoaineiden syöttö.
Hydrafacial™ Perk Eye - silmänympärysihonhoito alk.49€
Kirkastaa ja raikastaa silmänympärysalueen ihoa tehden siitä kiinteämmän ja kosteutetumman. Hintaan sisältyy kotihoitoseerumi.

Lisäpalveluna hoitoihin 49€
Erillisenä hoitona 64€

Hydrafacial™ Perk Lip - huultenhoito alk.45€
Huulien iho on ohuimpia ihoalueita, joten tämä alue on erityisen herkkä vaurioille ja kuivuudelle. HydraFacial Perk Lip -hoito ravitsee huulia ja tekee niistä raikkaat, kosteutetut ja kevyesti täyteläisemmät Hintaan sisältyy kotihoitoseerumi

Lisäpalveluna hoitoihin 45€
Erillisenä hoitona 60€

Lisätietoja hoidosta
Hydrafacial™ on markkinoiden edistyksellisin patentoitu ihonpuhdistusteknologia. Hoidossa yhdistyy kolme vaihetta: kuorinta, ihohuokosten tyhjennys epäpuhtauksista, talista ja liasta, sekä ihoa kosteuttavien tehoaineiden imeytys.hoidolle.

Tehosta mitä tahansa Hydrafacial hoitoa yhdistämällä siihen lisäpalveluna:
LED valohoito +30€
Koneellinen lymfahoito +30€.

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita ja tuloksellisia hoitoja, jotka sopivat täydellisesti ikääntyvälle iholle, epäpuhtaalle iholle ja ihon tulehduksiin, epätasaiselle iholle (arvet, syvät rypyt, laajentuneet ihohuokoset) sekä pigmenttihäiriöiden hoitoon.

Valikoimastamme löydät erilaisia ja erivahvuisia peeling hoitoja.

Medik8 Signature peelings

UNIVERSAL AHA™ - kaikille ihotyypeille 80€
Kevyt happokuorinta kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin ensimmäiseksi happohoidoksi tai ylläpitohoidoksi muiden hoitojen väliin.
Sensitive PHA - herkälle iholle 80€
UUTUUS hoito, jolla pystytään nyt hoitamaan kemiallisilla kuorinnoilla myös herkkää ja punoittavaa ihoa, mikä ei aiemmilla hapotuksilla ole ollut mahdollista! Erittäin hellävarainen pinnallinen ihoa uudistava kuorinta, joka kirkastaa ja parantaa ihon rakennetta ja kuntoa.
Clarity peel – epäpuhtaalle iholle 89€
Voimakkaasti puhdistava, tukkeumia avaava ja solujen uusiutumista normalisoiva hoito epäpuhtaalle iholle.
EVEN peel – kirkastava hoito 89€
Hyperpigmentaatiota vaalentava, ihon väriä tasoittava ja kirkastava hoito.
REWIND peel – ikääntyvälle iholle 89€
Ryppyjä ja juonteita tasoittava, ikääntymisen merkkejä korjaava hoito.
MONO peel - kerrostettava kuorinta 99€
Voimakkaampi kuorinta vaativalle iholle.
EYE REVEAL peel – silmänympärysiholle 49€
Tasoittaa silmänympärysihon pieniä juonteita, stimuloi kollageenin tuotantoa, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä rakennetta.
Lisäpalveluna toiseen Medik8 peeling hoitoon +30€
12 WEEKS TO WOW - ihonhoito-ohjelma 480€
12 viikon ihonhoito-ohjelma, joka sisältää kahdeksan hoitolakäyntiä ja kuusi ihosi mukaan räätälöityä Medik8 peeling hoitoa.

Hintaan sisältyy lisäksi ihoa hoitosarjaan valmisteleva CSA Kit – tuotepaketti, sekä jälkihoitoon Post treatment Kit.

Aloita varaamalla aika ensimmäiseen konsultaatiokäyntiin!

Lisätietoja hoidosta
Parhaan tuloksen saat 3-6 kerran sarjahoidolla. Huomioithan, että auringonottoa on vältettävä hoidon jälkeen, joten ennen lomamatkaa tai aurinkoisimpaan vuodenaikaan hoitoja ei suositella. Hoitojen kesto 45 min.

Huomiothan, että ennen ensimmäistä Medik8 peeling-hoitoa suosittelemme varaamaan ajan patch-testiin eli ihotestiin viimeistään 48h ennen hoitopäivää. Näin voimme valita sinulle sopivimman hoidon ja taata parhaan hoitotuloksen ilman yllättäviä reaktioita.

Fire & Ice Facialtm

iS Clinical -sarjan tunnettu Fire & Ice peeling on julkkisten suosima red carpet -hoito.

Fire & Ice peeling 95€
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hedelmähapoilla tehtävän kemiallisen kuorintanaamion, viilentävän ja kosteuttavan naamion, kevyen kasvohieronnan sekä tehoaineet ja hoitovoiteet.

Hoidon kesto 60min

Fire & Ice peeling ihonpuhdistuksella 159€
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hedelmähapoilla tehtävän kemiallisen kuorintanaamion, Hydrafacial ihonpuhdistuksen, viilentävän ja kosteuttavan naamion, rentouttavan kasvohieronnan sekä tehoaineet ja hoitovoiteet.

Hoidon kesto 60min

Phformula pinnoitushoidot

Kontrolloidut ja kemialliset pinnoitukset stimuloivat sekä kiihdyttävät aktiivisten solujen uusiutumista ihon eri kerroksissa, aloittaen ihon korjaantumisprosessin ja uuden ihon jälleenrakennuksen ilman traumaa ja ärsytystä.

S.P Complex 30 €
Kevyt ihon kuorinta tai herkkyystesti ennen pinnoitushoitoja. Kesto 30 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti eli kuorinta, kosteutus.

V.I.T.A C pinnoitushoito 59 €
Kuivan ja elottoman ihon hoito. Voimakkaasti C-vitamiinia sisältävä hoitokokonaisuus kirkastaa, parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii myös raskaana oleville. Kesto 45 min.

Sis. alkupuhdistuksen, herkkyystestin ja kuorinnan, erikoisnaamion, C-vitamiini tiivisteen ja kosteutuksen.

A.G.E pinnoitushoito 80 €
Ikääntyvän ihon hoito, joka uudistaa ja elvyttää ihon toimintoja. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, silottaa pinnallisia ja syviä juonteita ja ryppyjä sekä hoitaa pigmenttimuutoksia. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

M.E.L.A pinnoitushoito 85 €
Pigmentoituneen ja aikuisen ihon hoito. Savipohjainen ja antioksidanttinen hoito ehkäisee tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä, kirkastaa, estää ihon veltostumista ja hiusverisuonten laajentumista. Kesto 75 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

A.C pinnoitushoito 80 €
Rasvaisen, epäpuhtaan ja akne ihon hoito. Voimakkaasti kuoriva hoito, jonka hitaasti imeytyvät aktiiviaineet vähentävät ja ehkäisevät mikrobien kasvua sekä tulehdusta. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

C.R pinnoitushoito 80 €
Herkän, punoittelevan, rosacean ja couperosa ihon hoito, joka edistää bakteerikannan tasapainottumista, vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä. Hoidon aktiiviaineet kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Kesto 60 min.

Sis. alkupuhdistus, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

PRX-T33 – neulaton biorevitalisaatio

Kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA 33%) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana.

PRX-T33 (kasvot) 140€
Hoidon kesto 30-45min
PRX-T33 (kasvot,kaula,decolte) 180€
Hoidon kesto 30-45min
Sarjahoidoissa ensimmäisen hoidon jälkeiset hoidot -10%!

BiON Aknehoidot

Blemish Balance - syväpuhdistus 79€
Kokonaisvaltainen syväpuhdistava hoito voimakkaasti epäpuhtaalle tai akneen taipuvaiselle iholle. Sopii hyvin Bionilla aloitetun aknen hoidon tueksi.
Huomiothan, ettei hoitoa suositella, jos käytössäsi on sisäinen akne lääkitys, Roacuttan, tai aknen hoitoon määrätty lääkevoide.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen (ei tulehtuneelle iholle), savinaamion ja tehohoitotuotteet.

Hoidon yhteydessä saat kotihoito-ohjeet aknen hoitoon.

AHA Advanced peel - happohoito 85€
Akneihon happohoito maito- tai glygolihapolla.
BiON-hapot sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, – öljyjä, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

Hapotuksilla voidaan tehokkaasti hoitaa epäpuhtauksia, aknea sekä aknearpia.

Huomiothan, ettei hoitoa voida tehdä, jos käytössäsi on sisäinen akne lääkitys, kuten Roacuttan tai antibiootit, tai aknen hoitoon määrätty lääkevoide.

Aknen hoidon konsultaatio ja BiON aloituspakkaus 65€
Konsultaatio sisältää ihon kunnon kartoituksen ja tarkan ihoanalyysin, ihonhoito-ohjeet sekä ihosi kunnon mukaan valitun tehokkaan BiON – aknen hoidon aloituspakkauksen. Hoitopakkauksen tuotteet riittävät noin 1-2 kuukautta.

RF-Cryo hoidottm

RF eli Radiofrekvenssi johtaa ihoon lämpöenergiaa, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia. Hoito aktivoi kollageenin muodostusta sekä kirkastaa ja silottaa ihon pintaa. Hoito kutistaa rasvasoluja ja vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat kudoksista.

RF-hoito kasvoille 130€
Hoidon kesto 60 min.
RF-hoito silmänympärysiholle 60€
RF Cryo on loistava silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin.

Hoidon kesto 30min

Lisätietoa hoidosta
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, radiofrekvenssin, naamion ja cryo hoidon, tehoseerumin ja hoitovoiteet.
Sarjahoidoissa ensimmäisen hoidon jälkeiset hoidot -10%!

BION sIGNATURE EXPERT ERIKOISHOIDOTtm

Tehokkaat hoitokokonaisuudet ovat täynnä tarkoin valittuja luonnollisia aktiiviaineita korkeissa ja tutkitusti tehokkaissa pitoisuuksissa. Koska hoitojen aktiiviaineet pystyvät imeytymään syvälle ihoon ja toimimaan harmoniassa ihon biokemian kanssa, hoidoilla voidaan saavuttaa nopeita tuloksia ja pysyviä muutoksia ihon terveydessä.

Hydra Glow- nesteyttävä hoito 75€
Voimakkaasti nesteyttävä hoito kuivalle ja pintakuivalle iholle.
Kesto 60 min.
C-Brighten & Antioxidant - kirkastava hoito 75€
Kirkastava erikoishoito tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua, sekä boostaa kollageenin tuotantoa.
Calming comfort - rauhoittava hoito 75€
Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito, kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus – ja atopia sekä couperoottisuus.
Lift Essence- liftaava hoito 75€
Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito ikääntyvälle iholle, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta.
Enzyme bliss - Entsyymikuorinta 75€
Entsyymikuorinta auttaa palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta.
Sopii kaikille ihotyypeille tehokkaana kuorintahoitona ympäri vuoden.

Ripsienpidennykset

Volyymiripset 120€
Useita ohuempia volyymikuituja asennetaan viuhkassa yhteen luonnolliseen ripseen. Volyymin määrää voi säädellä viuhkan tuuheuden mukaan. Volyymitekniikalla saat joko todella luonnolliset tai näyttävät ripset. Kesto 2,5 h.
Klassiset ripset 100€
Yksi klassinen kuitu asennetaan yhteen luonnolliseen ripseen. Kesto 2 h.
Megavolyymiripset 160€
Megavolyymeissä käytetään ohuempia ripsikuituja, minkä ansiosta yhteen luonnon ripseen voidaan asentaa jopa 8-15 kuitua viuhkana. Lopputuloksena todella tuuheat ja näyttävät ripsipidennykset. Kesto 3,5-4 h.
Normaali huolto 60 €
Huoltoväli 3-4 viikkoa. Kesto 75 min.
Iso huolto 70€
Huoltoväli 4-5 viikkoa. Kesto 90 min.
Megavolyymihuolto 85€
Kesto 2 h.
Pikafiksaus 30€
Kesto 30 min.
Ripsien poisto 25€
Kesto 30 min.

Sokeroinnit

Sokeroimalla ihokarvat poistetaan hellävaraisesti luonnollisella sokerimassalla. Sokerointi vähentää säännöllisesti tehtynä karvan kasvua ja muuttaa niiden laatua hennommaksi. Menetelmä kuorii samalla ihoa jättäen sen karvattomaksi ja silkin sileäksi. Sokeroinnissa suosittelemme karvan pituudeksi yli 3mm.

Sääret (30 min) 35€
Reidet (40 min) 40€
Koko jalat (60 min) 60€
Käsivarret (30 min) 30€
Kainalot (15 min) 25€
Bikiniraja (30 min) 35€
Bikini String (30min) 45€
Brassi (45 min) 60€
Kasvot (15 min) 15€

Kolmen alueen sokerointipaketit -10%!

Kestovärjäykset

Kulmien muotoilu ja värjäys 25€
Kulmien muotoilu 18€
Ripsien värjäys 18€
Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu 35€

Värjäyksien kestot 30 min.

YUMI lashes – ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella omat luonnonripset taivutetaan kaarevammiksi, jolloin niistä saadaan näyttävämmät ja pidemmän näköiset. Taivutus kestää ripsissä niiden uusiutumisajan eli noin 8-12 viikkoa.

Ripsien kestotaivutus 70 €
Kesto 60 min.
Ripsien kestotaivutus + värjäys 80 €
Kesto 75 min.

YUMI brows – kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla voidaan muotoilla kulmia hellävaraisesti ja ohjailla niitä käsittelyllä haluttuun muotoon. Lopputuloksena on tuuheamman ja paksumman näköiset, kauniin luonnolliset kulmat. Kulmat käsitellään samoilla aineilla kuin ripsien kestotaivutuksessa eli kemiallisesti karvaa käsittelemällä ne saadaan asettumaan haluttuun muotoon.

Laminointi kestää kulmissa noin 4-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittelyn voi halutessaan uusia.

Yumi brows- kulmien laminointi 55€
Käsittely sisältää kulmien laminoinnin, värjäyksen sekä muotoilun.
Kesto 60 min.
Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muussa tapauksessa veloitamme 50 % palvelun hinnasta.

Brändejä

Ohessa esimerkkejä brändeistä, joiden hoitoja ja tuotteita kuuluu valikoimiimme.