Palvelut

Hydrafacial™ – Kivuton ihonpuhdistus

Hydrafacial™ on markkinoiden edistynein patentoitu ihonpuhdistusteknologia. Hydrafacial™ hoidossa iho kuoritaan, puhdistetaan, ihohuokoset tyhjennetään ja kosteuttavat tehoaineet syötetään syvälle ihoon. Kaikki täysin kivuttomasti ja nopeasti noin 30-45 minuutissa.

Kaikki hoidon vaiheet tehdään Hydrafacial™ -laitteella, jossa käytetään erilaisia steriilejä HydroPeel™ -hoitokärkiä. Alipaineimun sekä hoitokärkien synnyttämän vesipyörteen avulla huokosista saadaan imettyä likaa, talia, epäpuhtauksia ja mustapäitä sekä huokosiin jäänyttä meikkiä ja ilmansaasteita. Kaikki iholta irronnut lika kerätään erilliseen jätesäiliöön, jonka saat nähdä aina hoidon päätteeksi.
Suuren suosion saavuttanut Hydrafacial™ on maailman toiseksi suosituin kasvohoito heti Botox-hoitojen jälkeen. Hoitoja tehdään lähes joka kymmenes sekunti ympäri maailman!

Hoito
Hydrafacial™ hoitoa voidaan tehostaa yhdistämällä siihen kemiallinen GlySal-happokuorinta, lymfahoito tai Led-valohoito. Hoidoissa käytetään erilaisia boostereita, kuten pigmenttimuutoksia korjaava ja kirkastava Britenol-ampulli tai Dermabuilder-peptidiampulli, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin. Hoitolastamme löydät kaikki Hydrafacial™ hoitoihin kuuluvat mahdolliset lisäpalvelut, sekä uutuutena Hydrafacial Perk™ silmänympärys- sekä huultenhoidon.
Kenelle hoito sopii?
Kaikki ihoyypit kaipaavat säännöllistä puhdistusta ja siksi hoito sopiikin kaikille iästä ja ihotyypistä riippumatta. Poikkeuksena ainoastaan todella herkkä ja atooppinen iho, jolle emme suosittele hoitoa.
Kontraindikaatiot
 • Raskaus ja imetys, sillä hormonit saattavat vaikuttaa ihoon yllättävällä tavalla
 • Aknelääkekuuri tai sen lopetuksesta alle 6kk
 • Aktiivinen tulehdus hoidettavalla alueella
 • Auringossa palanut iho
 • Ihosyöpä
Ennen hoitoa
 • Vältä voimakkaita kuorintoja kaksi viikkoa ennen hoitoa.
 • Vältä ihonhoitotuotteissa voimakkaita hedelmähappoja ja A-vitamiinia vähintään kaksi viikkoa ennen hoitoa (poikkeuksena kosmetologisi antamat kotihoito-ohjeet hedelmähappojen käyttöön).
 • Vältä karvanpoistoa hoidettavalta alueelta vähintään kaksi viikkoa ennen hoitoa
  Hoidon jälkeen
  Hoidon jälkeen iholla saattaa hetkellisesti kihelmöidä ja punoittaa. Nämä oireet ovat tyypillisiä ja helpottavat monesti jo 15-20 minuutissa (viimeistään muutaman tunnin sisällä). Näet todennäköisesti tulokset välittömästi hoidon jälkeen ja voit tuntea miten ihosi tuntuu tasaisemmalta ja kosteutetummalta 1-4 viikkoa hoidon jälkeen, kun hoidat ihoasi huolellisesti kotona ylläpitääksesi hoidon tuloksia. Ihosi on alttiimpi palamiselle ja auringon aiheuttamille vaurioille hoidon jälkeen. Vältä tämän vuoksi turhaa auringonvalolle altistumista ja käytä iholla aurinkosuojaa.

  • Vältä hoitopäivänä hikoilua, saunomista ja kuumia höyryjä.
  • Käytä suojakertoimellista päivävoidetta tai aurinkosuojaa päivittäin ainakin kahden viikon ajan hoidon jälkeen.
  • Vältä auringon ottamista ja valohoitoja kaksi viikkoa hoidon jälkeen
  • Vältä voimakkaita happo-, A-vitamiini ja neulaushoitoja kahden viikon ajan ennen ja jälkeen hoidon (myöskään karvapoistoa hoito-alueella ei suositella kahta viikkoa ennen ja jälkeen hoidon)
  • Hoidon jälkeen iholla ei sää käyttää voimakkaasti elvyttäviä tai ihoa uudistavia seerumeita, voiteita tai naamioita viikkoon (A-vitamiini, hapot yms)
  • Voit kuoria ihosi kevyesti noin 1-2 viikon päästä hoidosta
  • Ensimmäisten Hydrafacial-hoitojen jälkeen ihosta saattaa nousta epäpuhtauksia pintaan hoidon syväpuhdistavan ja uudistavan vaikutuksen vuoksi.

  Hydrafacial-ihonpuhdistusta suositellaan noin 4 viikon välein, jotta iho pysyisi puhtaana ja terveenä.

  Ensimmäisen hoidon jälkeen seuraava Hydrafacial hoito voi olla tarpeen jo 2 viikon päästä.

  Dermapen 4™ mikroneulaus

  Dermapen 4™ on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää uusinta teknologiaa ja kohtisuoraa neulauspäätä mikroneulauslaitteessa. Dermapen 4™ liikkuu iholla hallitusti ja tehokkaasti, luoden sekunnissa yli tuhat pientä mikrokanavaa. Mikroneulaus käynnistää ihon luonnollisen korjausprosesssin, mikä lisää kollageenin tuotantoa voimakkaasti ja aktivoi ihon uudistumista. Hoidon avulla mahdollistetaan jopa 80 % tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen 4™ on 104 % nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet, mikä tekee hoidosta kontrolloidun sekä huomattavasti kivuttomamman.

  Mikroneulauksella eli kollageeni-induktioterapialla voidaan tehokkaasti kiinteyttää veltostunutta ihoa ja silottaa juonteita, hoitaa erilaisia arpia, hillitä talintuotantoa ja pienentää ihohuokosia, vaalentaa hyperpigmentaatiota, tasoittaa ihon sävyä ja parantaa pintaverenkiertoa sekä hoitaa couperosaa. Ihossa tapahtuu myös immunologinen aktivoituminen, joten neulauksella saadaan hyvää tulosta myös epäpuhtaalla iholla.

  Mikroneulaus on elvyttävä ja ihoa uudistava hoito, jonka avulla lisätään luonnollisella tavalla ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Varsinaiset hoidon tulokset alkavat näkyä ihon uusiutuessa noin 4-8 viikon päästä hoidosta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoitoa suositellaan aina 3-5 kerran sarjahoitona noin 4-6 viikon välein. Hoitotuloksen kanssa täytyy olla kärsivällinen, sillä kollageenin rakentuminen voi kestää pidempään, 8-10 viikkoa.

  Dermapen4 edut
  Edistyksellinen Dermapen4-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän vaurioita ihoon kuin perinteiset mikroneulausrullat. Dermapen4-laite tekee neulauksen hallitusti ja nopeasti aiheuttaen vähemmän kipua, punoitusta ja turvotusta. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. 

  Kertakäyttöiset Dermapen4-mikroneulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja hoidon aikana säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja sopivan neulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen4-mikroneulauksella voidaan hoitaa hankalimpiakin alueita, kuten silmänympärysihoa.

  Dermapen4-laitteessa on 16-neulainen hoitopää, joka tuottaa jopa 1920 mikrokanavaa sekunnissa, eli 47,69 % enemmän kuin mitä aiempi Dermapen3-laite ja 104 % enemmän kuin muut neulauslaitteet. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja entistäkin paremmat hoitotulokset.

  Hoito
  Hoidon aikana ihoa käsitellään Dermapen4 – mikroneulauslaitteella, joka neulaa ihoon tasaisesti ja tarkasti tuhansia pieniä mikrokanavia. Neulaus käynnistää ihossa luonnollisen korjausprosessin ja iho alkaa tuottaa moninkertaisesti kollageenia ja elastiinia. Hoidossa ihon syvempiin kerroksiin syötetään mikrokanavien kautta ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa, antioksidantteja, peptdeitä ja vitamiineja.

  Dermapen4-mikroneulaushoitoihin voidaan yhdistää ÜBER Pro Peel -kemiallisen kuorinnan, joka on suunniteltu käytettäväksi heti mikroneulaushoidon yhteydessä. ÜBER Pro uudistaa ihon uloimman kerroksen, vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihoa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä hoitaa aknea ja epäpuhtauksia. Kemiallinen kuorinta voidaan tehdä koko kasvoille tai paikallisesti yksittäisille alueille.

  Kenelle hoito sopii?
  Ikääntymisen merkkien, ryppyjen ja juonteiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, ihon kiinteyttämiseen, arpien, pigmenttimuutosten ja epäpuhtauksien hoitoon.
  Hoitoon valmistautuminen
  Jos sinulla on taipumus huuliherpekseen, kannattaa aloittaa estolääkitys ennen hoitoa.
  Paras tulos saavutetaan 4-6 kerran sarjahoidoilla, jonka jälkeen suositellaan ylläpitohoitoa noin 6 kk:n välein.
  Hoidon jälkeen
  Mikroneulauksen jälkeen on erityisen tärkeää noudattaa kotihoito-ohjeita ja hyvää hygieniaa.

  Älä koske ihoosi tai levitä siihen meikkiä tai voiteita ensimmäiseen kuuteen tuntiin hoidon jälkeen, sillä mikroneulauskanavien ollessa vielä auki, iholla on aina tulehdusriski. Huomioi myös meikkisienien ja siveltimien puhtaus, kun aloitat meikkaamisen hoidon jälkeen. Meikkisienet on hyvä pestä tai vaihtaa kokonaan uuteen. Suosittelemme kasvojen ihon meikkaamista aikaisintaan seuraavana päivänä hoidosta.

  • Vaihda tyynyliinasi puhtaaseen ensimmäisenä hoidon jälkeisenä yönä.
  • Vältä hikiurheilua ensimmäiset 48 h hoidon jälkeen.
  • Saunomista on hyvä välttää noin viikon ajan hoidon jälkeen.
  • Hoidon jälkeen ensimmäiseen viikkoon iholla ei suositella käytettäväksi retinoli eli A-vitamiini-pohjaisia voiteita tai tuotteita, jos hoidon yhteydessä on tehty Über Pro peel -kemiallinen kuorinta.
  • Käytä kosmetologin suosittelemaa voidetta ja seerumia hoidetun alueen paranemisaikana parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ihon kosteuttaminen on erittäin tärkeää mikroneulaushoitojen jälkeen.

  Ihon paraneminen hoidon jälkeen

  Pinnallisen mikroneulauksen jälkeen iho punoittelee ja syvemmän neulauksen jälkeen se saattaa muistuttaa ulkonäöltään jopa auringonpolttamaa ihoa. Kihelmöinti ja kuumottelu ovat normaaleja tuntemuksia heti hoidon jälkeen

  • 24h jälkeen: punoitus, kihelmöinti ja turvotus
  • 1-2 päivää hoidosta: lievää punoitusta ja mahdollista turvotusta, kutinaa, kihelmöintiä ja kuivuuden tunnetta
  • 2-3 päivää hoidosta: punoitus ja turvotus ovat yleensä hyvin rauhoittuneet, lievää kutinaa ja kuivuuden tunnetta
  • 3-4 päivää hoidosta: kuivuutta ja mahdollista hilseilyä
  • 5-8 päivää hoidosta: ihon normalisoituminen, kollageenin tuotanto ja ihon uusiutuminen jatkuu!

  Iho uudistuu noin kuukaudessa, mutta kollageenin rakentuminen kestää noin 5-8 viikkoa. Vasta tämän jälkeen näet lopullisen hoitotuloksen. Mikroneulausta suositellaan aina 3-5 kerran sarjahoitona parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoitokohteesta riippuen. Suositeltava hoitoväli on 4-6 viikkoa.

  Kontraindikaatiot
  • Raskaus ja imetys
  • Diabetes, jos ei ole hoitotasapainossa
  • Ihosyöpä, muut syövät
  • Aktiivinen herpes, sieni- tai bakteeri-infektiot
  • Aktiivinen ruusufinni
  • Alle 6 kk vanha arpi
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty täyteaine tai botuliinihoito
  • Autoimmuunisairaudet
  • Plastiikkakirurgiset toimenpiteet (alle 6 kk)
  • Ihoon vaikuttava lääkitys (mm. aknelääkitys sekä kortisonilääkitys)
  • Flunssa ja kuume
  • Keloiditaipumus
  • Psoriasis tai ekseema hoidettavalla alueella
  • Vaikeasti tulehtunut akne
  • Haava/ihovaurio hoidettavalla alueella
  • Scleroderma
  • Verenvuotosairaudet

  Medik8 – kemialliset kuorinnat

  Medik8 on kehittänyt monipuolisen valikoiman ammattitasoisia kuorintahoitoja, joilla on mahdollista räätälöidä juuri sinun ihollesi sopiva happohoitokokonaisuus. Medik8 happohoidot sisältävät uuden Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän vähentäen kuumottelevaa tunnetta sekä ihoärsytystä.

  Kemialliset kuorinnat poistavat kuolleen ihosolukon ihon pinnalta ja uudistavat ihoa. Hoidot sopivat täydellisesti kirkastamaan sameaa ihoa, puhdistamaan epäpuhtauksia, tasoittamaan ihon sävyä ja pigmenttimuutoksia sekä silottamaan ryppyjä ja juonteita. Medik8 -hoitovalikoimasta löytyy myös oma happohoitonsa herkälle iholle, joka ei muuten kestäisi kemiallista kuorintaa.

  Lisätehoa hoitoihin saadaan kerrostettavilla Mono peel – hapoilla, jotka räätälöidään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Voimakkaampia kerrostettavia happoja voidaan käyttää yksinään tai kohdistaa täsmähoitona ongelma-alueille, jolloin lisätään ihosolujen uusiutumista.

  Peeling valikoimastamme löydät lisäksi tehokkaan 12 WEEKS TO WOW – sarjahoidon. 12 viikon mittainen sarjahoito sisältää kahdeksan käyntiä hoitolassa, joista kuusi on ihollesi räätälöityjä peeling-hoitoja. Hintaan sisältyy valmistelevat kotihoitotuotteet sekä palauttavat Post treatment – tuotteet.

  Ennen hoitoa
  Suosittelemme aina herkkyystestiä vähintään 48h ennen ensimmäistä Medik8 – kemiallista kuorintaa, jotta vältytään mahdollisilta epätoivotuilta reaktioilta ja tarkistetaan hoidon sopivuus ihollesi. Voit varata heti ajan hoitoon ja esimerkiksi muutamaa päivää aiemmin veloituksettomaan Patch-testiin.

  Ennen hoitoa ei suositella:
  – karvanpoistoa hoitoalueelta kahteen viikkoon
  – hoitoalueen kuorintaa 7-14 päivää ennen hoitoa
  – AHA- tai BHA tuotteiden käyttöä 7 päivää ennen hoitoa.

  Suosittelemme ihoa valmistelevan CSA Kit – tuotteiden aloitusta 2 viikkoa ennen hoitoa parhaan tuloksen saavuttamiseksi, sekä ihoärsytyksen minimoimiseksi.

  Hoidon jälkeen
  On normaalia, että iho saattaa olla hoidon jälkeen punoitteleva ja hieman kuumottelevan tuntuinen. Iho tuntuu myös usein kuivalta ja kiristelevältä. Kuolleen ihosolukon kuoriutuminen alkaa tavallisesti parin päivän päästä hoidosta ja kestää normaalisti 2-5 päivää. Kaikille ihon näkyvää hilseilyä eli kuoriutumista ei tule ollenkaan.

  • Hoida ihoa hellävaraisesti (Älä käytä hankaavia kasvokintaita tai -sieniä)
  • Anna ihon kuoriutua luonnollisesti, älä revi kuivaa irtoavaa ihoa
  • Vältä auringossa oleskelua, sillä iho voi palaa herkemmin. Käytä aina suojakertoimellista päivävoidetta
  • Vältä iholle jätettäviä AHA- ja BHA-tuotteita (hedelmähappoja) tai rakeellisia kuorintoja 5-7 päivän ajan
  • Vältä pois huuhdeltavia AHA- ja BHA-puhdistustuotteita kolme päivää
  • Älä meikkaa ihoa vähintään 12h peelingin jälkeen
  • Vältä itseruskettavia tuotteita vähintään viikon ajan
  • Vältä saunomista ja kuumia höyryjä vähintään 24h
  • Vältä uimista ja hikoilua vähintään 24h
  • Suosittelemme Post recovery Kit tuotteita noin 3-7 päivää hoidon jälkeen

  Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi hoitotavoitteesta ja lähtötilanteesta riippuen suosittelemme peeling-hoitoja aina asiakkaasta riippuen 3-6 kerran sarjahoitona n. 10-28 päivän välein. Jokainen kuorintahoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

  Kontraindikaatiot
  • Raskaus ja imetys
  • Ihosyöpä tai muu syöpä
  • Avohaavat hoitoalueella
  • Aktiivinen virus- tai bakteeritulehdus
  • Sisäinen akne lääkitys (antibiootti tai Roacuttan) tai sen lopetuksesta alle 6 kk
  • Käytössä oleva lääkevoide aknen hoitoon
  • Ihoa ohentava lääkitys käytössä (esim. kortisoni)
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty täyteaine- tai botox-hoito
  • Auringossa palanut iho
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty muu voimakas kuorintahoito
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty karvanpoisto hoitoalueelle
  Kenelle hoito sopii?
  Medik8 peeling hoitoja on kuusi erilaista eri iho-ongelmaan sekä voimakkaampia kerrostettavia happoja kolme erilaista eri vahvuuksissa.

  Jokaiselle ihotyypille löytyy varmasti sopiva hoitonsa. Medik8 on kehittänyt hellävaraisen kuorintahoidon myös kaikkein herkimmälle iholle!

  pHformula pinnoitushoidot

  pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

  Kontrolloitujen kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna kemiallisiiin kuorintoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

  pHformulan dermatologinen ihon pinnoitusjärjestelmä hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

  Ennen hoitoa
  Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja stimulaatioreaktioiden minimoimiseksi on suositeltavaa käyttää sopivaa pHformulan valmistelevaa reseptituotetta 2-3 viikkoa ennen pinnoituskäsittelyä.

  Ihoterapeuttisi suosittelee ihollesi sopivat hoitotuotteet ennen hoitosarjan aloitusta.

  Hoidon jälkeen
  • Vältä hikoilua, saunomista ja kuumia höyryjä hoitopäivänä
  • Käytä suojakertoimellista päivävoidetta tai aurinkovoidetta päivittäin ainakin neljän viikon ajan hoidon jälkeen.
  • Vältä suoraa auringolle altistumista ja valohoitoja 10 päivää ennen ja jälkeen hoitojen.
  • Vältä muita voimakkaita happo-, A-vitamiini ja neulaushoitoja kahden viikon ajan ennen ja jälkeen pinnoitushoitoja. Myös karvapoistoa hoitoalueella ei suositella kahta viikkoa ennen ja jälkeen hoidon)
  • Hoidon jälkeen 1-2 viikkoon iholla ei tule käyttää voimakkaasti elvyttäviä tai ihoa uudistavia seerumeita, voiteita tai naamioita (A-vitamiini, hapot yms.)
  • Kotihoitoon suositellaan pHformulan tuotteita, jotka on suunniteltu pinnoitushoitojen jälkeiseen kotihoitoon tukemaan hoitotuloksia.
  • Ihoa ei tarvitse kuoria hoidon jälkeen noin 2 viikkoon.
  • Parhaan tuloksen saat, kun käytät pHformulan kevyesti kuorivaa E.X.F.O Cleanse -kasvojen puhdistusainetta päivittäin.
  • Hoito saattaa aiheuttaa iholla pientä hilseilyä ja kuivuuden tunnetta, sillä pinnoitushoidot uudistavat ja jälleenrakentavat ihoa. Ihoa on todella tärkeä kosteuttaa sopivilla tuotteilla.
  • Sarjahoitojakson aikana ei suositella käytettäväksi ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät happoja tai A-vitamiinia missään muodossa (lukuunottamatta pHformulan kotihoitotuotteita). Näin vältytään epätoivotuilta ja yllättäviltä ihoreaktioilta.
  • Sarjahoitoa suositellaan 10-21 päivän välein ihotyypistä ja hoitotavoitteesta riippuen parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.
  Kontraindikaatiot
  • Raskaus ja imetys
  • Ihosyöpä tai muu syöpä
  • Avohaavat hoitoalueella
  • Aktiivinen virus- tai bakteeritulehdus
  • Sisäinen akne lääkitys (antibiootti tai Roacuttan) tai sen lopetuksesta alle 6 kk
  • Käytössä oleva lääkevoide aknen hoitoon
  • Ihoa ohentava lääkitys käytössä (esim. kortisoni)
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty täyteaine- tai botox-hoito
  • Auringossa palanut iho
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty muu voimakas kuorintahoito
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty karvanpoisto hoitoalueelle

  PRX-T33 – neulaton biorevitalisaatio

  PRX-T33 on ainutlaatuinen, kansainvälisesti patentoitu hoitomenetelmä, jonka teho perustuu TCA-hapon korkeaan pitoisuuteen (33%), vetyperoksidin ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään. Tämä mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana.

  PRX-T33 hoito stimuloi kollageenin tuotantoa, uudistaa soluja ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden.

  PRX-T33 on myös erinomainen “esihoito” muille esteettisille hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainehoidoille, langoitukselle, plasmahoidoille ja mikroneulaukselle.

  Ennen hoitoa
  Suosittelemme välttämään ihonhoitotuotteissa hedelmähappoja sekä A-vitamiinia noin viikkoa ennen hoitoa.
  Hoidon jälkeen
  Hoito ei herkistä ihoa valolle, aiheuta epämukavia sivuvaikutuksia tai vaadi palautumisaikaa.

  Suosittelemme hoitamaan ihoa hoidon jälkeen 6 päivää vain siihen tarkoitetuilla hoitotuotteilla, jotta voimme varmistaa parhaan hoitotuloksen.

  Hoitopäivänä tulee välttää:
  -meikkaamista
  -saunomista
  -hikiurheilua

  Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi PRX-T33 hoitoa suositellaan 4-6 kerran sarjahoitoa noin 1-2 viikon välein.

  Kontraindikaatiot
  • Raskaus ja imetys
  • Ihosyöpä tai muu syöpä
  • Avohaavat hoitoalueella
  • Aktiivinen virus- tai bakteeritulehdus
  • Sisäinen akne lääkitys (antibiootti tai Roacuttan) tai sen lopetuksesta alle 6 kk
  • Käytössä oleva lääkevoide aknen hoitoon
  • Ihoa ohentava lääkitys käytössä (esim. kortisoni)
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty täyteaine- tai botox-hoito
  • Auringossa palanut iho
  • Alle 2 viikkoa sitten tehty muu voimakas kuorintahoito
  Kenelle hoito sopii?
  Hoito sopii kaikille ihotyypeille vuodenajasta riippumatta!
  PRX-T33 hoidolla voidaan tehokkaasti hoitaa:
  -Ryppyjä ja juonteita
  -Kuivaa ihoa
  -Veltostunutta ihoa
  -Pigmenttimuutoksia
  -Ennenaikaisesti ikääntyvää ihoa
  – Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
  – Venymä- ja leikkausarvet
  -Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

  RF-Cryo hoidot

  Ihon kiinteytystä ja tehohoitoa rypyille!

  RF-Cryo hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti ja turvallisesti radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF- eli radiofrekvenssihoito lisää ihon kollageenin muodostusta ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut tasoittuvat.

  Hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja niiden ehkäisyyn sekä ihon kiinteyttämiseen.

  Ennen hoitoa
  Tulossa!
  Hoidon jälkeen
  Tulossa!
  Kontraindikaatiot
  • Raskaus ja imetys
  • Ihosyöpä
  • Auringossa palanut iho
  • Karvanpoisto hoitoalueelta

  Fire & Ice peeling Facial

  iS Clinical -sarjan tunnettu Fire & Ice peeling on julkkisten suosima red carpet -hoito.

  Fire & Ice – kasvohoito on kahden terapeuttisen naamion yhdistelmä, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista.
  Hoito sisältää hedelmähapoilla tehtävän kemiallisen kuorintanaamion, sekä viilentävän ja kosteuttavan naamion.

  Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta ilman toipumisaikaa ja ihon kuoriurumista hoidon jälkeen.

  Tuloksena kauniin kuulas iho!

  Brändejä

  Ohessa ihonhoitobrändejä, joiden hoitoja löydät palveluvalikoimastamme ja tuotteita hoitolamme myymälästä.